Skip to content

Interieurconsult

Binnen mijn interieurstudio in Nederweert (Limburg) bied ik ook interieurconsulten aan waarbij je naar mijn studio kunt komen voor direct advies. Dit consult is speciaal ontworpen om te helpen bij jouw kleinere interieurvragen en biedt een snelle en efficiënte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar directe input en expertise.

Tijdens het interieurconsult kunnen we samen jouw interieurvragen en wensen bespreken. Of het nu gaat om het herinrichten van een woonruimte, het upgraden van een slaapkamer, het kiezen van de juiste kleuren en materialen, of het verbeteren van de indeling van een ruimte, ik sta klaar om jou te adviseren op basis van mijn ervaring in de interieurbranche.

Het interieurconsult biedt jou de mogelijkheid om direct advies op maat te krijgen voor jouw specifieke situatie. Ik luister aandachtig naar jouw wensen en behoeften en bied praktische en creatieve oplossingen om jouw interieurdoelen te bereiken. Ik deel mijn expertise in interieurtrends, kleur- en materiaalgebruik, en ruimteplanning om jou te helpen weloverwogen keuzes te maken voor jouw interieurproject.

Tijdens het consult maak ik gebruik van visuele hulpmiddelen, zoals moodboards, materialenstalen en plattegronden, om mijn adviezen te verduidelijken en jou te helpen bij het visualiseren van de mogelijkheden voor jouw interieur. Ik beantwoord jouw vragen, geef advies over stijl, functionaliteit en budget, en help jou om weloverwogen beslissingen te nemen om jouw interieur te verbeteren.

Na afloop van het interieurconsult krijg je concrete aanbevelingen en praktische tips die je direct kunt implementeren in jouw interieur. Je verlaat mijn studio met een beter inzicht in de mogelijkheden voor jouw interieur en de nodige inspiratie om aan de slag te gaan met jouw interieurproject. Met de achteraf digitaal aangeleverde samenvatting van het consult kun jij direct aan de slag!

Neem vandaag nog contact met mij op om een afspraak te maken en te ontdekken hoe ik jou kan helpen om jouw interieur te verbeteren en te transformeren naar een ruimte waarin jij gelukkig bent!

STAP 01

Afspraak maken

Je hebt besloten dat je graag gebruik wilt maken van een interieurprofessional om je interieur naar een hoger niveau te tillen.

Je bekijkt de pagina “Tarieven” en kiest de sessie die het beste bij jou past. Heb je hier vragen over, neem gerust contact op! Dan kunnen wij samen kijken wat het beste past in jouw situatie.

Daarna ga je naar de agenda op onze website en plan je de sessie in op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Zodra dit is gebeurd, ontvang je een bevestiging van de afspraak.

Nu staat de afspraak in je agenda en kun je beginnen met de voorbereidingen, spannend!

STAP 02

Voorbereiding

Voordat we aan het interieurconsult beginnen, vraag ik je via de e-mail om enkele essentiële zaken aan te leveren. Deze zullen mij helpen om je het beste advies te geven.

Denk hierbij aan een plattegrond met afmetingen van de betreffende ruimte, zoveel mogelijk foto’s en wellicht ook een video van de ruimte. Daarnaast is het belangrijk dat ik sfeerbeelden ontvang van interieurs, kleuren of andere inspiratiebronnen. Dit kun je vinden op Pinterest, internet of tijdschriften. Met behulp van deze informatie krijg ik een duidelijk beeld van de ruimte en jouw persoonlijke stijlvoorkeuren. Om het meeste uit het advies te halen vraag ik je van tevoren jouw vragen die je wilt behandelen ook aan te leveren.

STAP 03

Jouw interieurconsult

Tijdens het interieurconsult gaan we samen jouw vragenstukken aanpakken. Bij aanvang brengen we gewenste onderwerpen en punten in kaart zodat duidelijk is waar we naartoe werken. Afhankelijk van de door jou gekozen sessieduur, zal ik 1, 2 of 3 uur besteden aan het vormgeven van jouw ideale interieur. Hebben we samen kleuren en materialen geselecteerd voor jouw interieur? Ik zal mijn best doen om jou zoveel mogelijk van deze stalen mee te geven, zodat je thuis alles nog eens kunt bekijken.

STAP 04

Na afloop

Tijdens een interieurconsult worden er veel zaken besproken. Om ervoor te zorgen dat je thuis nog precies weet wat er allemaal is besproken, stuur ik je na afloop van het advies een samenvatting per e-mail toe.

Op deze manier kun je alles op je gemak doornemen en het geheel nog eens teruglezen wanneer je begint met het toepassen van het advies.

Tarieven Interieurconsult

1 uur

Interieurconsult
195
In een uur kunnen we korte eenvoudige vragen doornemen. Denk aan een van de volgende vragen:
  • Ik wil deze muren behangen, maar welk behang moet ik kiezen?
  • Ik heb deze indeling in gedachte, hoe zou dat passen in mijn woonkamer?
  • Welke raambekleding moet ik kiezen in mijn woonruimte?

2 uur

Interieurconsult
295
In een twee uur durend consult kunnen we een basis creëren voor jouw interieur. Wat zijn voorbeelden van onderwerpen die we kunnen bespreken?
  • Welke kleuren moet ik gebruiken in mijn woning?
  • Wat is de optimale indeling van mijn woonkamer?
  • Door de vele mogelijkheden lukt het mij niet om knopen door te hakken.

3 uur

Interieurconsult
395
In een drie uur durend consult kunnen we de basis wat verder uitbreiden voor jouw interieur. Naast zaken als kleurstelling, indeling en materialen kunnen we wat dieper ingaan op vragen zoals:
  • Welke meubels passen het beste in de ruimte?
  • Hoe kan ik de ruimte het beste afstylen?
  • Welke armaturen kan ik het beste aanschaffen?