Skip to content

OVER MIJ

Maak kennis met jouw interieurontwerper!

Ik ben Nicole Porankiewicz, net de 30 gepasseerd. Geboren en getogen in Nederweert (Limburg), waar ik nog steeds met heel veel plezier woon. Samen met mijn man en onze twee dochtertjes woon ik in een hele fijne woning waar ik ook mijn studio heb kunnen realiseren.

Toen ik samen met mijn man een huis kocht en ik voor de uitdaging stond het in te richten, wist ik plotseling wat mijn echte passie was: interieurontwerp en -advies!. Het was al in mijn jonge jeugd dat ik telkens de meubels op mijn slaapkamer verschoof, zodat het nog mooier in de ruimte stond. Ook was ik al jong bezig met het bedenken van allerlei woonaccessoires die mijn vader dan moest maken. Toen ik een huis kocht, viel alles op zijn plek. Ik stopte met mijn rechtenstudie aan de universiteit en besloot een professionele interieuropleiding te gaan volgen. Mijn werk als interieurstylist begon met opdrachten voor vrienden her en der. Toen ik in 2021 een grote opdracht kreeg, stapte ik naar de kamer van koophandel voor een officiële bedrijfsregistratie van Studio Velvet.

Ik wil een warm en gezellig huis creëren dat als een deken om je heen valt. Zowel in mijn interieurontwerpen als bij het digitale beeldmateriaal. Dan pas ben ik tevreden.

Volg mij voor meer inspiratie